Breaking News
recent

Wong Indonesia Kuwi Hebat!!!



Mangan SEGO KUCING yo doyan...
Wong Semarang mangan GANJEL REL...
Wong Palembang mangan KAPAL SELAM...
Wong Bali biasa mangan SAYUR PAKU...
Bocah2 SD wis kulina mangan MOLEN...

Mangan TONG SENG wetenge yo ora opo2...
Meh kabeh wong Indonesia yo wis tau mangan BANGKU SEKOLAHAN ben pinter jarene...Nyatane yo podho selamet lan makmur uripe...
Wong Jowo MANGAN BETON yo sehat2 wae wetenge...
Ngombe kopi karo teh dicampur GULO PASIR yo sik sehat kok...
malah ono sing nganggo GULO BATU...
Sing mangan KETOPRAK yo ono...
Mangan BAKSO GRANAT lan BAKSO RUDAL yo eco mawon...
Mangan KACANG ATOM yo sehat... ora mbledhos koyo Hiroshima Nagasaki...
OSENG2 MERCON yo podho doyan...
PUTRI SALJU yo diemplok...
RONDO ROYAL, TEMPE KEMUL yo enak ae... ora opo2...
SAMBEL SETAN
Rawon Setan
Mie setan
kabeh jatahe setan dipangan...
nganti setane yo bingung... arep mangan nganggo sambele sopo...
Cah cilik2 dho seneng mangan KEMBANG GULO lan ENDOK CECAK... mulo cecak e podho mumet ora nduwe cemilan maneh...
Dho seneng mangan PERMEN KARET nyatane isih tetep podho sehat kabeh... Ora opo2...
Saking rakuse, LIDAH KUCING ya kolu.
KUPING GAJAH dinggo camilan.
Yen kurang tambahi dewe..

Sumber: Group FB Warga DEMAK @ Mbah Amrn
Toni Tok

Toni Tok

No comments:

Post a Comment

Silahkan tulis komentar, saran dan kritik anda di kolom komentar yang telah tersedia!
Terima kasih atas kunjungannya, semoga silaturrahim ini membawa berkah dan manfaat untuk kita semua, dan semoga Warga Demak makin maju dan sukses selalu. amin.

Powered by Blogger.